top of page

VERWARMING EN VENTILATIE VOOR EEN AANGENAAM EN GEZOND BINNENKLIMAAT

VERWARMING VOOR PARTICULIERE WONINGEN, KANTOREN EN GROTE RUIMTES

Wij staan in voor een zeer divers pakket aan verwarmingsinstallaties. Dit kan gaan van een traditionele installatie op gas of stookolie met de klassieke radiatoren tot een installatie op hernieuwbare energie zoals een warmtepomp op basis van geothermie of lucht-water gecombineerd met vloer- en eventueel wandverwarming

Als installateur zijn we trouw aan onze merken Buderus en Vaillant die beiden een zeer ruim gamma van installaties aanbieden. 

Dit biedt ons de mogelijkheid om te investeren in een ruime stock aan wisselstukken.

Onze medewerkers bouwen op die manier ook een specifieke merkervaring op door ervaring en opleiding om zodoende de klanten bij zowel nieuwe installaties als dienst-na-verkoop met kennis van zaken efficient en snel te bedienen.

VENTILATIE

Ventilatie wordt steeds belangrijker. Het is een rechtstreeks gevolg van de alsmaar strengere isolatieverplichtingen bij nieuwbouw alsook bij grondige verbouwing. We (ver)bouwen steeds meer luchtdicht.

De grote bekommernis daarbij is om vervuilde lucht en vocht uit de woning te weren en op die manier een gezond binnenklimaat te creëren, en dit op een zo energievriendelijk mogelijke manier.

 

Ons bedrijf plaatst de installaties van Renson en Zehnder voor de huishoudelijke toepassingen. Voor de middelgrote installaties werken we met de merken Komfovent en Lemmens.

Indien interesse geven wij graag advies over de verschillende systemen van mechanische ventilatie C, C+, D (balansventilatie mét warmterecuperatie.)

 

vervolg
Heater Repair

WOONT U IN DE OMGEVING VAN GENT, OUDENAARDE OF WAREGEM EN WENST U ADVIES OVER VERWARMING EN VENTILATIE?

Ga dan te rade bij Goeminne Roger BV uit Huise (Kruisem).

bottom of page