IMG_5029.jfif

VERWARMING EN VENTILATIE VOOR EEN AANGENAAM EN GEZOND BINNENKLIMAAT

VERWARMING VOOR WONINGEN, KANTOREN EN GROTE RUIMTES

Verwarming leggen, dat doen de installateurs van Goeminne Roger BV zonder verpinken in elke context. Wij zorgen voor een aangename temperatuur in huizen, appartementen, grote villa’s en kantoren. Het spreekt voor zich dat elke omgeving een andere installatie vraagt. Maar wij zijn de geknipte partij om u wegwijs te maken in alle verwarmingssystemen die op de markt zijn. Om dan de juiste installatie te kiezen in functie van uw behoeften, komen we bij u ter plaatse.

Wat ook uw beslissing is, wij plaatsen zeer performante installaties van de beste merken.

Zo installeren we centrale verwarming  op stookolie en gas met de verwarmingsketels van Buderus en Vaillant. Onze radiatoren zijn van Henrad, Radson, Stelrad, Vasco en Jaga. Voor vloerkoeling en vloerverwarming kunnen we u Begetube aanraden. En voor warmtepompen opteren wij persoonlijk voor Vaillant, Stiebel Eltron en Buderus.

 

Maar ook voor sporthallen en bedrijfslokalen kunt u op ons een beroep doen. Wij plaatsen luchtverhitters van Verco en Lemmens die een snelle verwarming en een goede warmteverspreiding in grote ruimtes garanderen.

installatie & onderhoud verwarming
press to zoom
ventilatie
press to zoom
installatie verwarming
press to zoom
installatie verwarming
press to zoom
1/1

VENTILATIE

Ventilatie is langzaamaan een must aan het worden in elk gebouw. Het is een rechtstreeks gevolg van de alsmaar strengere isolatieverplichtingen bij nieuwbouw en nu soms ook bij verbouwing. De grote bekommernis daarbij is om vuile lucht en vocht uit de woning te weren en op die manier een gezond binnenklimaat te creëren.

 

Ons bedrijf plaatst de installaties van Renson en Zehnder en geeft u bij interesse alle uitleg over de verschillende systemen van mechanische ventilatie C en C+ en van balansventilatie D mét warmterecuperatie. Daarbij wordt de toegevoerde verse lucht verwarmd met de warmte van de afgevoerde lucht. Het is met andere woorden een energiezuinig manier van ventileren.

 
Heater Repair

WOONT U IN DE OMGEVING VAN GENT, OUDENAARDE OF WAREGEM EN WENST U ADVIES OVER VERWARMING EN VENTILATIE?

Ga dan te rade bij Goeminne Roger BV uit Huise (Kruisem).