top of page
001-scissor-lift.jpg

DAKWERKEN EN GEVELBEKLEDING DOOR GOEMINNE ROGER BV UIT HUISE (KRUISEM)

EXPERT VOOR GROTE EN BESCHEIDEN PROJECTEN

Bent u particulier, bedrijfsleider of syndicus van een appartementsgebouw? En zijn er werken te doen aan het dak of de buitengevels van uw huis of bedrijfspand? Bij Goeminne Roger BV maken wij geen onderscheid. Wij weten van wanten ongeacht het aantal vierkante meters en gaan geen enkele opdracht uit de weg.

In onze lange geschiedenis hebben wij al tal van daken gelegd en gevels bekleed in rijwoningen, villa’s, appartementen, ondernemingen en semi-industriële gebouwen. Onze ruime ervaring laat ons toe om onze klanten deskundig te adviseren en hen de beste oplossing aan te reiken. Altijd in functie van de aard van het pand, het budget en de wensen van de opdrachtgever.

 

Welke mogelijkheden ons bedrijf u biedt, dat leest u heel gedetailleerd op onderstaande pagina’s.

01.

DAKWERKEN

02.

GEVELBEKLEDING

subtabs

MAAK GEBRUIK VAN DE BESTAANDE PREMIESTELSELS

Isoleren is al geruime tijd een hot topic en dat zal niet veranderen. De overheid verplicht er tegenwoordig zo goed als elke eigenaar toe om zijn woning afdoende te isoleren. Dat alles in de ruimere context van een verantwoord energieverbruik dat zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komt.

 

Om elk van ons te stimuleren om er werk van te maken, heeft de Vlaamse overheid interessante premies in het leven geroepen. Op deze pagina vindt u enkele nuttige linken naar websites waar alle info duidelijk terug te vinden is.

 

Informeer u en vraag uw premie aan! Ze verlicht uw investering.

DePessemierGent3.jpg

OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST IN DAKWERKEN EN GEVELBEKLEDING?

Vertrouw op Goeminne Roger BV. Neem contact op voor meer info.

bottom of page