top of page
DeGrooteBrakel2.jfif
001-scissor-lift_edited.jpg

GEVELBEKLEDING

PROFESSIONEEL ADVIES VOOR UW GEVELWERKEN

Wilt u de volledige buitenschil van uw huis onder handen laten nemen, dan zijn na het dak de gevels aan de beurt. En dan bent u bij Goeminne Roger BV uit Kruisem aan het goede adres. Wij hebben veel expertise in gevelwerken, bij nieuwbouwprojecten en bij gevelrenovatie. We gebruiken steevast kwalitatieve materialen van gereputeerde merken en bieden oplossingen voor ieders budget en ieders smaak.

Voor de buitengevelisolatie stellen we Isofinish, PIR platen, glaswol of rotswol voor. Wat de gevelbekleding betreft, zijn de opties nog talrijker. De belangrijkste parameters voor uw keuze zijn uiteraard de prijs en de stijl van uw gebouw. Ziet u door de bomen het bos niet meer, dan kunt u uitgebreid en persoonlijk advies krijgen van onze ervaren medewerkers.

DE GEWENSTE LOOK MET DE JUISTE GEVELBEKLEDING

U hebt graag dat uw huis er mooi uitziet, dat het hele plaatje qua materiaalkeuze voor dak- en gevelbekleding een uniforme uitstraling heeft? Neem dan de tijd om alle mogelijkheden voor uw buitengevels te onderzoeken.

Wij plaatsen zo goed als elk materiaal. Te beginnen met kunst- en natuurleien, gebakken tegels of veelkleurige kleipannen die uw woning een vrolijke toets geven. Ook pvc-sidings of cederstroken zijn mogelijk. Die laatste hebben een natuurlijke en rustieke look die nog versterkt wordt als ze mettertijd vergrijzen. Gaat u voor een verrassend effect? Kies dan voor de gevelpanelen van Rockpanel, Trespa of Eternit. Deze fabrikanten bieden hun producten aan in een breed kleurenpalet: van sobere tinten tot felle kleuren om er echt uit te springen. Ten slotte zijn wij uw uitgelezen partij voor gevelafwerking met plaatmateriaal in zink, koper of aluminium. De gevelplaten worden met staande naad over elkaar gelegd. Of we werken met een cassettesysteem waarbij de metaalplaten netjes naast elkaar geplaatst worden. Ideaal voor wie voor een strakke en tijdloze look opteert.

vervolg
BostoenEke.jpg

OP ZOEK NAAR HET BESTE MATERIAAL VOOR UW NIEUWE GEVELS OF VOOR GEVELRENOVATIE?

Spreek erover met Goeminne Roger BV uit Huise.

bottom of page