IMG_20211010_103847.jpg

ALLE SANITAIRE INSTALLATIES, VAN PARTICULIERE TOT SEMI-INDUSTRIËLE

PROFESSIONELE PLAATSING VAN SANITAIRE VOORZIENINGEN

Zoekt u echte stielmannen voor de installatie van uw sanitair? Vertrouw dan zonder aarzelen op de vakbekwaamheid van het team van Goeminne Roger BV. U vindt onze volleerde sanitaire installateurs aan het werk in en rond Gent, Oudenaarde en Waregem.

 

Wij zorgen voor de onberispelijke plaatsing van sanitaire leidingen, toiletten, baden, wastafels en uitgietbakken, waar ook in huis.

Zo richten we uw keuken, de badkamer en douchekamer maar ook de garage en de wasplaats in met alle water- en sanitaire voorzieningen die u wenst. Maar we kennen ook alle toepassingen voor uw warmwatervoorziening. Vraag ons gerust raad over boilers, doorstromers en zonneboilersystemen van Buderus en Vaillant. U krijgt van ons een heldere uitleg.

 

Ook bedrijven kunnen op ons rekenen. Wij zijn uw partner voor de uitrusting van de bedrijfskantine en het sanitair blok voor uw werknemers. Maar daarmee is niet alles gezegd.

installatie sanitair
press to zoom
installatie sanitair
press to zoom
installatie sanitair
press to zoom
installatie sanitair
press to zoom
1/1

SPECIFIEKE TOEPASSINGEN VOOR BEDRIJVEN (EN SOMS OOK HUISHOUDENS)

In sommige sectoren zijn er speciale noden op het gebied van watervoorziening en waterkwaliteit. En daaraan komen wij met ons gespecialiseerd installatiebedrijf graag tegemoet. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van riolering in HDPE. Wij zijn vertrouwd met regenwaterrecuperatie en plaatsen in dat verband pompinstallaties en drukverhogingsgroepen. Wij helpen u met diverse vormen van waterbehandeling en zijn uw aanspreekpunt voor doseerpompen, filters en waterverzachters. Ook voor processen van omgekeerde osmose waarbij water gedemineraliseerd wordt.

 

Ten slotte vindt u in ons bedrijf alles om uw brandveiligheid te verzekeren. Aarzel niet om ons te contacteren als u op zoek bent naar een leverancier van stalen en koperen brandleidingen, brandhaspels en poederblussers.

 
Faucet

MOET HET SANITAIR GEPLAATST OF UITGEBREID WORDEN BIJ U THUIS OF IN UW BEDRIJF?

Bij Goeminne Roger BV in Huise zijn wij uw man! Maak snel een afspraak om de werken in te plannen.